• JSM Barcelona in Instagram
  • facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • google

C/ Riu de l'Or,  35 · 08034  · Barcelona · Tfns: 0034 607 45 79 54 / 0034  93 206 34 53 · Fax: 0034 932 057 928 ·

DESTAQUEM

SOLAR DE 20.154 M2 A CORNELLÀ de LLOBREGAT

Solar a ideal ubicació, proper al nou Camp de futbol de l'Espanyol. En procés de zona urbana per a la construcció d'habitatges i zones comercials.

Més info >>

APARTAMENTS EN LLOGUER

Nuestros apartamentos están completamente AMUEBLADOS y totalmente equipados; tienen todas las comodidades y son perfectos para su estancia en Barcelona. 

Más info>>

EDIFICI CIUTAT DE GRANADA 68

22@ BARCELONA EN VENDA

Fantàstica ubicació la del nostre edifici a la venda. Magnifica oportunitat per desenvolupar el seu negoci al barri més creatiu de Barcelona.

Més info >>

Qui som

Som una empresa del grup familiar Sainz de la Maza, fundada l'any 1962 i dedicada a la promoció i construcció de conjunts residencials, edificis d'oficines i naus industrials.


Gestionem les nostres promocions en règim de venda i especialment de lloguer.


Exercim la nostra activitat a Barcelona i província, i al nord d'Espanya (Bizkaia i Cantàbria); tenim com a objectius la qualitat, ubicació estratègica i equipament complet dels nostres immobles, tot això, al servei i benestar de les persones i les empreses que confiïn en les nostres instal·lacions.

Please reload

Residencial

En aquesta secció podràs trobar els nostres apartaments de temporada i de llarga estada, pisos, trasters i pàrquings de lloguer.

 

Comercial

En aquesta altre apartat pot veure els nostres locals comercials a disposició del seu negoci, adaptables a les vostres necessitats., Molt ben situats a la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat.

 

Industrial
IMG_8341.jpg

Aquí pots veure els nostres solars i naus industrials, situats a Santa Perpètua de Mogoda, l'Hospitalet de Ll., Sant Fruitos, Olesa de Montserrat, molt a prop de la ciutat de Barcelona.