top of page

Compra a Sabadell

Corria un juliol de l'any 2013 clip titulat 'Compra a Sabadell' emula de forma particular el 'Gangnam Style' del coreà Psy que va crear estupor a Sabadell pel suposat vídeo promocional de el comerç local



La polèmica i el debat estava servit.


Un vídeo titulat 'Compra a Sabadell', realitzat amb el presumpte objectiu de promocionar el comerç local, ha corregut en les últimes hores per internet i ha provocat l'estupor i el desconcert dels twiters de la co-capital del Vallès Occidental. El clip, penjat a YouTube el 29 de juny per Jordi Bosch - protagonista de la mateixa i segons lainformación.com propietari d'una botiga d'informàtica de la ciutat-, va ser vist en tot just dos dies per més de 25.000 persones.


L'enregistrament va sumar més "no m'agrada" que "m'agrada" en aquests dos dies i els comentaris negatius majoritàriament, ja se sap que en aquests temps que corren hi ha més haters que lovers. Encara que mira per on el temps ho canvia tot, avui té més m'agrada que no m'agrada. I és que l'amor a la fin, per molt terrible que els pugui resultar a alguns, sempre guanya.


Jutgin vostès mateixos.


Al vídeo, Bosch, acompanyat per un bon nombre d'extres, emula amb un particular estil a el cantant coreà Psy al ja arxifamós 'Gangnam Style' i 'canta' els atractius de Sabadell com a lloc a què acudir a visitar i comprar.


El resultat final ha estat àmpliament criticat, però ha resultat ser un vídeo viral que ha donat més presència a la ciutat; doncs el que diuen de "que parlin de tu encara que sigui malament" té raó.


I si tens projectat obrir des d'ara un negoci a Sabadell, tenim el local que busques!

punxa AQUÍ i ..... compra a Sabadell!



I si el que vols és aprofundir en la seva història, la seva arquitectura, el seu patrimoni cultural i en la seva geografia. En aquest altre post anem a conèixer més a fons Sabadell.



 

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page